Vera Bruinen | als je weet wie je bent en waar je naar toe moet, wordt het pad naar je doel zichtbaar
30
page-template-default,page,page-id-30,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

als je weet wie je bent en waar je naar toe moet, wordt het pad naar je doel zichtbaar

Consulten – €75,-
zowel het eerste gesprek als de eventuele vervolggesprekken kunnen op kantoor, via skype of aan huis plaatsvinden. Bij huisbezoeken wordt een reiskostenvergoeding van €0.30 p/km in rekening gebracht.

Uitgebreide geboortehoroscoop –  € 125,- inclusief voorbereiding
een persoonlijkheidsanalyse met de daarmee samenhangende wensen, behoeften, mogelijkheden, belemmeringen en motivaties. Door de positieve benadering voelt de persoon in kwestie zich erkent, waardoor hij zich meer bewust wordt en zijn levenswijze beter kan invullen. Onder meer zeer nuttig voor loopbaanadvies, studie- en beroepskeuze.

Structurele begeleiding ouderen – v.a.€ 35,- per uur
vanuit sociaal oogpunt en persoonlijke aandacht wordt ouderenbegeleiding geboden bij alle dagelijkse activiteiten.

Solaarhoroscoop (jaarhoroscoop) – € 125,- inclusief voorbereiding
geeft informatie over de trends van een bepaald jaar, van verjaardag tot verjaardag. Ontwikkelingen die het komende levensjaar spelen worden zichtbaar, omdat duidelijk is welke delen van de geboortehoroscoop worden geactiveerd en of deze uitdagingen, kansen of beide opleveren.

Astro-opstellingen – v.a. € 35,- per persoon
is vergelijkbaar met familie-opstellingen, maar dan gericht op de interactie tussen de verschillende planeetkrachten in de persoonlijke horoscoop en wat dit voor de persoon in kwestie betekent.

Astro workshops – v.a. € 25,- per persoon
in kleine setting krijgen deelnemers uitleg over specifieke onderwerpen of thema’s uit de astrologie, die met hun geboortehoroscoop concreet wordt gemaakt in hun persoonlijke situatie.

DT  MD traject