Vera Bruinen | zichtbaar maken wat anders misschien nooit gezien zou worden
258
page-template-default,page,page-id-258,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

zichtbaar maken wat anders misschien nooit gezien zou worden

In een eerste gesprek gaan we de dialoog aan om de specifieke situatie te analyseren. Hierbij maak ik gebruik van de geboortehoroscoop, omdat deze inzicht geeft in iemands persoonlijkheid en belevingswereld, in zijn/haar kwaliteiten en talenten, in de eventuele obstakels en valkuilen, en in de interactie tussen al deze facetten.

Door vanuit dit uitgangspunt te kijken naar externe invloeden, kan de hulpvraag duidelijk in kaart gebracht worden. Sterker nog, de achterliggende lagen (oorzaken) komen eveneens boven water. De diepere oorzaken, die in het onderbewustzijn weggestopt zijn, komen aan het licht en kunnen met concrete aanwijzingen en handvatten in goede banen geleid worden.

 

Vaak blijkt dat dit eerste kennismakingsgesprek al  zo verhelderend werkt, dat de betrokkene al voldoende inzicht heeft om op eigen kracht verder te kunnen. Mocht er behoefte zijn aan meer begeleiding of inzicht, dan stellen we in overleg een vervolgtraject op maat samen. De persoonlijke begeleiding kan dus geboden worden via één of meerdere consulten, of via een langer durend ondersteuningstraject.

Astrologie